15 Şubat 2020 Cumartesi

Emeklilere müjde! 4100 TL banka promosyonu yolda!

Emeklilere müjde! 4100 TL banka promosyonu yolda! Tarihi belli oldu.


SGK'dan gelen resmi duyuru ile emeklilere müjde! Banka promosyonu ve bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklama ile 4100 TL banka promosyonu yolda haberi geldi. Promosyon ne zaman verilecek tarihi belli oldu.

2020 yılında verilecek olan promosyon ödemeleriyle ilgili olarak beklenen açıklamalar bankalardan ve SGK'dan gelmeye devam ediyor. Basında yer verilen son dakika haberleriyle SGK'nın emeklilere 2020 yılında 4100 TL'ye kadar ek ödeme verebileceği öğrenildi. Bankalar Birliğiyle Temas Kurulacak SGK'nın gerçekleştirdiği açıklama ile kurumun Türkiye Bankalar Birliği ile promosyon konusunda uzlaşmak için masaya oturacağı anlaşıldı. 2020'de emeklilere yapılacak 3 ödemeden birisi olan banka promosyonları hakkında artışa gidilebileceği aktarıldı. Bankalar Hazır Aktarılan bilgilere göre bankalar da emeklilerin maaş müşterileri olmaları için verdikleri promosyon tutarını arttıracaklar. Bankaların emekli maaş müşterilerine verdikleri promosyonlar şuanda 1000 TL'nin üzerine çıkabiliyor. Bu sene yapılacak olan promosyon uygulamalarında ise bu tutarın 2100 TL'ye kadar yükselebileceği öngörülüyor. Şekerbank'tan Büyük Promosyon Duyurusu Emekli vatandaşlar, maaşlarını Şekerbank'a taşıyarak 2100 TL'ye kadar promosyon alabilecekler. Maaş miktarı, otomatik ödeme talimatı ve bir yakınını bankaya maaş müşterisi olarak getirme gibi uygulamalarda maksimum 2100 TL'ye kadar nakit para ödenecek. Bankanın resmi açıklaması 'Kazandıran Emekli Paketi' adı altında kampanyanın tanıtılması ile gündeme gelirken, maaşını 3 yıllık taahhüt ile Şekerbank'a taşıyan emekli vatandaşlara taahhütleri karşılığında 375-450 TL arasında promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Emekli maaş müşterileri verdikleri otomatik ödeme talimatıyla 150 TL tutarında promosyon alabilecekler ve 10 müşteri ile sınırlı olmak kaydıyla bankaya getirdiği her yeni maaş müşterisi için de 150 TL (toplamda 1500 TL) promosyon alacak. Emekli maaş müşterilerine ayrıca şubelerden ücretsiz para çekme, tüm ATM işlemlerinden ücretsiz faydalanma, intenet ve mobil şubelerde yapılan işlemlerle ücretsiz havale ve EFT yapabilme imkanı da sunulacak. SGK'dan Bayram Müjdesi SGK'nın duyurusu ise emeklilerin sevincini arttırdı. Yapılan açıklamaya göre emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında 1000'er TL'lik ikramiye ödenecek. İlk ikramiye 18-22 Mayıs tarihleri arasında emekli vatandaşların hesabına geçmiş olacak. 27-30 Temmuz arasında ise Kurban Bayramına yönelik ikramiyeler emekli vatandaşların hesabına yatmış olacak. Bu anlamda 2020 yılında Şekerbank'ın maaş müşterisi olan, bankada otomatik ödeme talimatı veren ve 10 yakınını bankaya getiren bir kişi maaş tutarına göre 2100 TL'ye kadar promosyon alabilecek. Bayram ikramiyeleri de toplamda 2 bin TL olduğundan, 2020'de emekliler 4100 TL'ye kadar bir promosyon ve ikramiye olanağına sahip olabilecek.

Hiç yorum yok:

Şair Uzman Jandarmadan İkinci Şiir. (Hak arayışı Uzman Jandarmayı Şair Yaptı)

Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde uzman jandarmalarla ilgili haberleri  okumayan kalmamıştır muhtemelen. Astsubaylarla ...